IMG_0501

Årsmöte i Lycksele

I går hade Nya Moderaterna årsmöte i Lycksele. Regionrådet Nicklas Sandström var med och informerade om de utmaningar vi står inför inom hälso-och sjukvården. Årsmötet valde även en ny styrelse där jag fick äran att bli ny ordförande i föreningen. Michael Nilsson blir ny viceordförande. Styrelsen består av Inge Dahlgren, Ewa Stuge, Anna Ackemo, Christer Rönnlund och Elis Ivarsson. Det är en utmaning att fortsätta utveckla den moderata politiken i Lycksele speciellt när vi tagit över makten i Lycksele tillsammans med övriga Allianspartier.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>