Mer block siffror!

 

 
Ännu ett institut har presenterat sin väljarundersökning. Dessa kommer i strid ström och har lite olika utseende när det gäller väljar stöd. Nu minskar gapet mellan de rödgröna och regeringen. Det rödgröna blocket tappar 3,1 procentenheter till 47,2 procent medan alliansen ökar nästan lika mycket till 44,6 procent. Det är inga anmärkningsvärda siffror utan det svänger fram och tillbaka ju närmare valet vi kommer. Vad som är lite anmärkningsvärt denna gång är att Miljöpartiet som haft opinionen på sin sida tappar mest. Miljöpartiet är ett parti som på många orter lockar unga väljare, främst första gångs väljare eftersom miljöfrågor är inne just nu. Det kan vara intressant att följa alla dessa väljarundersökningar bara för att se trenden men det är svårt att sätta tilltro till då de förändras varje vecka.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.