Bra initiativ av Lycksele!

 

Lycksele kommun och näringslivet i Lycksele  har bjudit in alla ideella föreningar till diskussion om hur vi tillsammans ska samverka kring arrangemang i Lycksele. Ett väldigt bra initiativ från både kommunen och näringslivet. Jag var med i en grupp som representerade Betsele IF:s stora arrangemang Tjejligan. Hur kan vi tillsammans utveckla vårt arrangemang, behöver vi hjälp av andra föreningar, hur ska vi hitta flaskhalsar i samverkan. Många frågor och mycket kloka idéer kom fram under kvällens diskussioner. Lycksele är en liten kommun och vi är beroende av att  göra bra utåtriktade arrangemang för att locka människor att besöka vår stad. Det blir en spännande fortsättning på detta arbete.
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.