Kampanjen avgör!

 

Att den senaste Demoskop undersökningen visade positiva siffror för alliansen om det vore val i dag har vi kunnat läsa de senaste dagarna. Att alliansen fick störst förtroende när det gäller arbetslinjen är heller ingen nyhet. Denna undersökning gjordes under samma period som alliansen presenterade flera positiva åtgärder för att minska arbetslösheten. Denna Demoskop undersökning gjordes delvis innan oppositionen lade fram sin skugg budget men även efter att den var presenterad. Jag håller med alla tyckare att vi inte ska dra stora slutsatser av en undersökning men det är dock intressant att siffrorna visar en majoritet för alliansen. Det återstår några månader kvar innan valet och det kommer att bli en intressant kampanj.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.