M- stöd ökar!

 

 
Det blir mer och mer spännande i debatterna kring valet i höst. Företaget Novus presenterar en ny opinions undersökning som visar ett starkt stöd för Moderaterna. Partiet har stöd från 31,2% av svenskarna.  Partiet når därmed sitt högsta värde i Novus mätningar sedan riksdagsvalet 2006. När jag är ute och diskuterar med människor på arbetsplatser runt om i vårt län så är det intressant att höra att många tycker att Alliansen och framförallt (M) arbetar på ett positivt och utvecklande sätt med arbetslinjen. Det finns många förbättringsområden men de flesta är överens om att det är bättre att satsa på arbetstillfällen och utbildning. Att presentera en politik som inte ser hela Sverige kommer att slå tillbaka på en själv och det är bra att många funderar över detta.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
 
Etiketter:

6 kommentarer

 1. S-O S

  Ja tyvärr så verkar egoismen öka lavinartat, ”bara jag får det bra”, skattesänkningar, slippa tänka på ordet solidaritet, så är man tydligen nöjd.
  Vi får ett kallare och hårdare samhälle, hur kan man tycka att det är bra?

 2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

  Svar till S-O S (2010-05-13 11:23)
  Att ha en välfärd för alla är att bry sig, att erbjuda arbetstillfällen är att bry sig, att ha stabila finanser i ett land är att bry sig. Solidaritet för mig är att bry sig, inte att komma med löften som inte kan finansieras och som stavas bidrag

 3. S-O S

  Bidrag? Vilka bidrag?
  Ordna upp de vansinniga ”bidrag” som tex utgår till Eon i länet, men inte ett ord om dessa horibla ”bidrag”, och dom lär inte vara ensamma om dessa förmånliga ”bidrag”
  Att vi ur kollektivet har avstått till våra samhällsägda sociala försäkringar, ja det vet ni tydligen iget om.
  Ni är endast oförskämda med ert svammel om ”bidrag”.

 4. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

  Svar till S-O S (2010-05-13 12:14)
  Vad tillhör du för kollektiv som vi andra inte tillhör? Att kunna leva på sin lön måste vara en bättre utgångspunkt än att vara beroende av att leva på bidrag. Att ge stöd till olika företag för att skapa arbetstillfällen är det av ondo? Hur det ser ut och i volken omfattning är jag inte uppdaterad på. Att påstå att jag är oförskämd som tycker det är viktigt med att ha en trygg välfärd, att kunna erbjuda arbete och ha bra finanser är i min värld lite underligt!

 5. S-O S

  Kunde just tro det, horibla bidrag till företag är visst helt i sin ordning, men att sjuka, arbetslösa och pensionärer ska ha/få en dräglig tillvaro är nåt vi måste göra nåt åt.
  Att som ni sänka ersättningarna är INTE att upprätthålla en trygg välfärd. Att blunda för den nyfattigdom som sprider sig är INTE heller det att värna välfärden.
  Så de så……..

 6. Sverige på rätt väg

  Ta bort alla bidrag bortsett från barnbidraget och höj pensionerna för pensionärerna. Se till minimera socialbidraget till ett minimum, där enskild prövning gäller om personen skulle vara villig att ta ett arbete som erbjuds. Om inte så inget minibidrag. Privatisera all vård och så mycket som möjligt av den statliga och kommunala sektorn. Höj medlemsavgiften i fack och A-kassa med ytterligare 100%. Ta bort all arbetsmarkandslagstiftning och ge varje arbetsgivare själv rätten att leda och fördela arbetet + fritt anställa och avskeda. Sänk skatten med 30% för de med inkomster över 350000kr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.