Stabil plattform

 

Vår allians har presenterat valplattform inför kommande mandatperiod. Viktigt är att ha en enad allians där man är överens om sättet att hantera frågorna på. Jag känner viss tveksamhet till den röd/gröna alliansens oförmåga att i många frågor presentera en enad front. Det kommer att bli svårt för (s) att driva igenom sin partpolitik med ett vänster och miljöparti som inte håller med. Några av de frågor som vår allians nu presenterar är att även fortsättningsvis ska det löna sig att arbeta, att stärka upp skola/vård/omsorg det ska vara väl skötta finanser i vårt land och att miljöfrågan står högt uppe på agendan. Det är viktiga frågor och det ger en bra plattform för Sverige  
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
 
Etiketter:

4 kommentarer

 1. S-O S

  Har du tänkt på vad din Allians kan ligga bakom?
  Jo, ett tvåpartisystem typ USA. Är det bra eller dåligt för demokratin som ni utger er att värna om?
  Eran plattform ger jag inte mycket för, stackars sjuka och arbetslösa om ni vinner valet.

 2. Ekonom

  Stabil plattform=fuskbygge. För vem lönar det sig mest att arbeta=höginkomsttagaren! Vilka satsningar inom skola, vård och omsorg=fortsatta privatiseringar. Och du skall hetas jobba inom den offentliga sektorn? Tror du folk är blinda eller korkade? Välskötta finanser i vårt land= fler utslagna och utanför de sociala trygghetssystemen. Nyliberalismen alla Friedman i sin allra tydligaste prägel är den stabila grund du fabulerar om. Visst har inte hellre den röd/gröna alliansen mycket att komma med hellre, men åtminstone ettnågot humanare Sverige en det uppumpade broilers från M kan visa på.

 3. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

  Svar till S-O S (2010-05-16 21:34)
  Ett land som prioriterar en arbetslinje och som ser till att de som är sjuka är sjukskrivna och de som har en arbetsförmåga får hjälp att komma tillbaka till arbetslivet är inget konstigt. Att jämföra med USA är en dålig jämförelse

 4. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

  Svar till Ekonom (2010-05-16 21:56)
  En av de stora frågorna är vård på lika villkor, det är för mig en självklarhet, att vi har ett trygghetssystem som ger sjuka en möjlighet att vara sjukskrivna och de som har en arbetsförmåga en möjlighet att komma tillbaka utifrån sin förmåga är positivt. Att vi prioriterar en arbetslinje istället för att öka alla bidrag är positivt. Att du inte vill se detta och mycket annat är trist men vi väljer tydligt vad vi vill se och inte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.