En ny lag gör inte att alla följer den!

Enligt svensk  lag är grooming förbjudet sedan snart ett år tillbaka. Det är ingen nyhet och jag har skrivit många inlägg om denna text förförelse på nätet som den svenska översättningen lyder. När jag läser hur unga flickor blir ombedda att klä av sig framför sina webkameror i tron om att det är ett välrenomerat företag som vill ställa frågor om deras mensskydd blir jag upprörd. Det finns en lag som förbjuder män att ta kontakt med unga flickor via nätet i sexuellt syfte. Det är en lag som kan ge fängelse för dessa brott. Det är skrämmande att dessa unga flickor blir utnyttjade på detta sätt. Det är givetvis svårt att göra en ny lag och sedan tro att alla ska följa den men den ger våra myndigheter större möjligheter att spåra upp och även lyfta fram och fälla dessa män i domstol. Moderatkvinnorna har en bla slogan på temat grooming och den lyder: Gubben med godis har lärt sig surfa! En beskrivande slogan på vad detta gäller!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)  

Etiketter:

En kommentar

  1. Jonas

    Jag har inte läst lagen men det är även olagligt köra 90 på 80-väg. Tänk på det alla som vill vara lagliga *lol*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.