Bra med alliansen när det blåser!

Lite intressant är det i allafall att läsa oppinionsundersökningar av olika slag. Jag har skrivit om detta tidigare och anser fortfarande att man inte kan dra stora växlar av en undersökning men ändå är det lite intressant. En stor del av Sveriges befolkning anser att en allians regering är bättre att hantera ekonomiska kriser än en röd/grön allians. Givetvis har vår allians regering en fördel av att  sitta i regerings ställnng. Det visar ändå att väldigt många ca 54% anser att de åtgärder som Anders Borg och hans medarbetare har gjort inte är så fel. Det visar att det är en fördel att ha ordning och reda i statsfinaserna och att det är en politik som gynnar Sverige. 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.