Rekord i dörrknackning!

 

I dag är Tobias Billström i Lycksele. Vår migrationsminister ska besöka olika verksamheter i vår kommun. Dagen avslutas med ett besök på gymnasieskolan Tannbergsskolan där alla elever, lärare och övriga ges möjlighet att ställa frågor. Tobias Billström har ett eget rekord sedan tidigare valkampanjer att slå. Han har knackat fler dörrar än någon annan. Till SÄPO:s förtvivlan vill Tobias gå utan deras sällskap och det ställer till det i organisationen. Att knacka dörr är ett spännande och intressant sätt att träffa människor och diskutera frågor och även ta en diskussion. Jag tycker att fler politiker skulle ta tillfället i akt och gå runt i närområden och prata med de som bor där. Jag har varit runt och knackat dörr och blev så positivt överraskad av det bemötande jag fick och det ger sporre att vara ute desto mer.
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)  
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.