Viktigt att stå för beslut!

 

I en insändare i VK tar gruppledarna för allianspartierna i Västerbottens läns landsting upp en viktig fråga. Frågan varför inte den styrande majoriteten vågar lägga en budget för vårt landsting nu. De säger att de vill vänta till efter valet i september. Varför gör man så? Är den styrande majoriteten så rädd att presentera obehagliga siffror och är rädd att inte bli omvald i höstens val eller varför gör man så. Jag uppskattar hellre ett ärligt rakt besked även om det är negativt än inget besked alls. Hur ska jag som väljare i höstens val veta vad den styrande majoriteten har för planer för vårt landsting? Jag kan inte rösta på någon som inte kan presentera ett förslag och skyller på att det kommer att bli stora förändringar efter valet och därför kan man inte ta beslut om en budget. Tänk om alla kommuner och landsting skulle agera på detta sätt?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.