En säker midsommar!

 

 Midsommar, en helg som många ser fram emot och många människor passar på att träffas och ha trevligt. Det är också en mörk helg ur trafiksäkerhetssynpunkt. Enligt statistiken är det många som omkommer i trafiken under midsommar. Det är givetvis betydligt fler ute på vägarna vilket innebär att olycksstatistiken ökar. Det är tyvärr dessutom många som sätter sig i bilen dagen efter midsommarfesten och inte är en trafiksäker chaufför. Det är en trist statistik att studera och det enda jag hoppas på är att den inte blir besannad. Jag hoppas att alla tänker en extra gång och får njuta av midsommar tillsammans med nära och kära. Önskar alla en trevlig midsommar.
 

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

4 kommentarer

  1. S-O S

    Att du skriver och önskar oss alla, för det utgår jag ifrån att du menar, en glad midsommar är helt ok.
    Men resten? Det ryktas om att du vill in i Sveriges Riksdag, och stämmer det så förväntar jag mig mer substans i det du skriver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.