Kampanjande in i det sista!

Två dagars hett kampanjande i Umeå med huvudpersoner som vår kultur och idrotts minister Lena Adehlson Liljeroth (M) i onsdags och i går gästades Umeå av jämställdhets och intergrations minister Nyamko Sabuni(fp). Det var ett intressant tal som Nyamko Sabuni höll på torget i Umeå där hon tog upp frågor om kvinnor i bolags styrelser där hon inte tror på kvotering utan en förändring i attityder för att hitta en bättre lösning. Hon talade också om vikten av att när du kommer som invandrare till Sverige ska det första mötet med Sverige  vara Arbetsförmedlingen, inte de sociala myndigheterna. Det är viktigt att vi hittar möjligheter att översätta tidigare utbildning och arbetslivserfarenhet till vår arbetsmarknad.

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Mikael Brodd

  Du gör en Fantastisk Valrörelse!!! Det är bara synd att du står för den lilla å fattigans förfall…. Med den politiken du står för kommer bara den fattige bli fattigare å fattigare, samtidigt som du……blir rikare…
  Sen måste ja nämnas i bloggen att en av era toppar spelar på SEX….Hur kan ni säga att ni står för jämnlikhet när era kvinnliga valplåster dyker upp på debatterna halvnakla???
  De e väll de som e jämlikhet i borgarnas seende.. Kvinnorna i kortkort…

 2. Elisabeth Björnsdotter (M)

  Svar till Mikael Brodd (2010-09-18 00:22)
  Vi har olika synsätt, jag vill inte se ett Sverige med ökande skillnader utan ett Sverige där vi alla har ett jobb som vi kan leva på och att vi har en trygg välfärd som är tillgänglig för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.