Kryss, kryss!

 

Personkryssen räknas fortfarande och det är klart tidigast i eftermiddag, senast torsdag morgon. Spännande att följa hur det går. Det kommer att bli många nya personer på platserna i Riksdagen från Västerbotten. Politik är spännande och det är fortfarande inte klart innan alla förtidsröster och utlandsröster är räknade. Klart är i alla fall att (M) får två mandat till riksdagen och att vi gått framåt i hela länet. Det syns även i landstinget !

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

11 kommentarer

 1. Gun Rehnman

  Bra jobbat Elisabeth!! Det vore kanon ifall du kommer in i riksdagen! Vi behöver alla duktiga kvinnor vi bara kan i maktens boning!! Jag hejar på, hela tiden. Visst vi blev helt mosade egentligen, men det var väntat, så jag gråter inte. Det är bara att bryta ihop och gå vidare. För min egen del får jag se hur jag gör. Men..du har gjort ett superbra jobb..keep up the good work, grattis!

 2. "Den evigt unga Maria"

  GRATTIS! Det kommer att gå jättebra för dig. Jag hoppas att många Lyckselebor, oavsett politisk färg, känner stolthet över din plats i maktens boning.
  Men medaljen har ju en baksida… När ska du få tid att umgås med alla trevliga och roliga personer i TjejLigan? Stackare… . Men du kanske skulle kunna hjälpa oss ändå. Gör ett försök att ”klubba igenom” att alla de som jobbar ideellt för barn och ungdomar får lite längre dygn, så där en 5-6 timmar. Detta vore kanon… Lyckas du blir du säkert statsminister! Till sist – Håll dig i ”lagomt” blåsväder, då blir du inte dammig och åldras inte så fort.

 3. Gun Rehnman

  Whaoo…vilken rysare….men jag tror du kammar hem segern…(jag är ju inte bara mamma jag är synsk också….haha..>)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.