Klart med en Riksdagsplats!

Nu är det klart! Jag kommer in i Riksdagen!  Jag är så glad och tacksam över allt stöd jag fått och alla kryss på valsedeln. Det känns stort och hedrande att få ett förtroende att sitta i Riksdagen och representera Västerbotten.  Jag tackar alla för Grattulationer, röda rosor och telefonsamtal!

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

11 kommentarer

  1. Gun Rehnman

    Heja på,jag har följt röstningen hela tiden!! Gud så bra att du nu företräder oss!! Ju fler desto bättre,dessutom är du duktig och drivande, så keep up the good work!! Än en gång: Jättegrattis, det är du värd!

  2. Maria Skiddi

    jag kryssade dig å räknade med att du skulle få kavaljererna Reidl å Grape som bodyguards med dig ner till styrpulpeten=)det skulle ju suttit fint med dem båda med åxå, å en Jan…!

    Grattis grattis!Kör hårt, listigt men hederligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.