Positiva prioriterinag

 

 
Mitt i att försöka avsluta mitt arbete inom landstinget och gå vidare till Riksdagen kommer ett besked från ledningen att vi ska genomföra ett prioriteringsarbete. Vi gjorde detta för två år sedan och alla verksamheter fick syna allt vad de gjorde och identifiera 10% som inte var lika viktigt som den övriga verksamheten. Ett jätte arbete som resulterade i ett sparbeting på ”onödiga” ingrepp och åtaganden. Nu ska detta göras igen och jag tycker det är bra att alla verksamheter får syna sitt arbete och ifrågasätta vad vi gör och vad vi kan göra mindre av. Vi kör ofta på i gamla hjulspår, det är ett tufft arbete för alla men förhoppningsvis blir det något positivt i slutändan.

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.