Olagliga läkemedel kasseras!

 

Jag skrev tidigare i år ett inlägg på min blogg om den ökade Internet handeln med läkemedel i Sverige. Jag skrev om den stora risk detta utgör då du inte kan vara säker att det läkemedel du tar har avsedd effekt och kan i vissa fall även ha en felaktig effekt.
Jag läser nu en artikel i en av kvällstidningarna där det står att Interpol tillsammans med den svenska polisen just nu genomför stora razzior mot Internet apotek samt personer som säljer receptbelagda läkemedel . 12 personer i Sverige har gripits och en stor mängd receptbelagda tabletter har beslagtagits. Det är positivt att denna upprensning görs men risken är stor att verksamheten fortsätter i annan form, det är trots allt efterfrågan som styr och där ligger ansvaret på oss alla.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. S-O S

    Trots att vi inte har samma syn på saker och ting, så måste jag få ge dig en eloge för att du tog dig fram till de mål du satt upp, starkt jobbat, dessutom på rekordtid, 5 år, imponerande.

  2. Elisabeth Björnsdotter (M)

    Svar till S-O S (2010-10-16 15:46)
    Tack för det. Olika syn på saker och ting gör att diskussionen och utvecklingen går vidare. Jag har lärt mig att man inte ska omge sig enbart med Ja-sägare, ”motstånd” gör att man måste vara på bettet hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.