Förändringens tid!

Mina första veckor här i riksdagen har präglats av en ständig förändring. Det sker hela tiden, människor omkring mig får nya uppdrag, nya positioner, det kommer in nya människor på deras poster, det flyttas runt och är en liten utmaning att försöka lära sig hitta och veta vem som har ansvar för vad. Vi byter inte bara kontor utan även bostad .  Det kommer säkert att lugna ner sig, men för mig som ny ledamot är det svårt att se någon röd tråd i allt detta. I går blev jag invald som en av Sveriges delegater i Nordiska Rådet och om mindre än två veckor åker jag till Island på det första konventet. Nästa vecka har vi i utrikes utskottet besök av en person från Israel. Det är en helt annan vardag än tidigare.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.