Motionera på gymmet eller på papper?

I Riksdagen går motionstiden ut denna vecka, det har varit många roliga kommentarer kring detta begrepp och det slutar alltid med att jämföra motionerandet i gymmet jämfört med motionera i pappersform. Jag har skrivit några motioner på lite olika ämnen och det ska bli spännande att se hur dessa kommer att behandlas. Jag som är ny riksdagsledamot har inga stora förhoppningar att bli erbjuden några stora positiva kommentarer kring mina motioner.  Det som är viktigt är att  frågor kommer upp på borden i alla utskott och här tror jag att trägen vinner, är man uthållig och har en bra motion så kan man åstadkomma förändring men det tar tid.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Maria

    Ja, Elisabeth – det kommer att bli jättespännande att få se hur motionen om ”lite fler timmar/dygn för de som jobbar ideellt för barn och ungdomar” behandlas. För du har väl inte glömt….??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.