Infrastrukturen är livsviktig!

 

I går på kommunfullmäktige tog Kaj Pärnänen (MP) upp frågan om flyget till och från Lycksele. Det har fram till de sista två veckorna fungerat utan större missöden. Nu har jag råkat ut samma problematik och det är inte bra att stå på flygplatsen och bli informerad om inställda avgångar och att det är stora förseningar vid väldigt många avgångar.  Vi är beroende av väl fungerande flygtrafik och detta är inte accepterbart. Frågan som Kaj lyfte rymde även behovet av väl fungerande infrastruktur i stort och behovet av trafik på järnvägen. Planerna som finns på tågtrafik mellan Lycksele och Umeå med start i augusti 2011 är väldigt viktigt att dessa planer blir verklighet. Både vår styrande majoritet och alliansen i kommunen är helt överens om att en väl fungerande infrastruktur är viktig för vår överlevnad.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.