Skolan är viktig!

 

Vår arbetslöshet bland ungdomar är stor och en av de viktigaste åtgärderna för att minska denna siffra är att vi satsar på bra utbildning och att vi får våra ungdomar att fullfölja en utbildning. Riksdagen satsar nu nästan 55 miljarder på utbildning och forskning. Dessa pengar ska bland annat gå till ett lärarpaket med fortsatt lärarlyft och vidareutbildning av obehöriga lärare, stärkt kompetens hos Sfi lärare, en total satsning på lärarutbildningen. Att satsa på lärare är en viktig pusselbit för att hjälpa och stötta alla elever på rätt sätt. Det behövs också ett större stöd inom skolan för att utsatta grupper ska ges samma möjlighet att fullfölja sin utbildning.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.