Ingen folkbokföring, än så länge!

Det finns många åsikter om det arbete som Nordiska Rådet gör och även vilken funktion rådet har. Ett konkret resultat av Rådets arbete är ett uttalande av Norges finansminister häromdagen på frågan om arbetspendlande svenskars krav på att de måste folkbokföra sig i Norge om de arbetar i landet under längre tid. Nordiska Rådets delegation påtalade att det var ett problem att svenskar måste folkbokföra sig i Norge och det var inte den norska regeringen medveten om och kravet på folkbokföring är nu vilande tills dess att en utredning gjorts . Ett snabbt agerande som förhoppningsvis får ett positivt slut.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.