Union Jack i topp!

 

En intressant studieresa till London med den moderata utrikeskomiteén. I går träffade vi en rad parlaments ledamöter och diskuterade utrikesfrågor och försvarsfrågor. En intressant ståndpunkt varatt  en mer genomgående syn på vår stora granne i öster Ryssland var positiv. Uppfattningen var att Ryssland närmade sig vårt sätt att hantera frågor i takt med att Kina utvecklas eftersom de definitivt inte vill jämföras med kinesiskt sätt att hantera frågor. Vi fick även vara med och fira 1-årsdagen av att den brittiska flaggan vajade på parlamentets tak. Det hade föregåtts av många års debatterande och lobby verksamhet. Nu vajar flaggan varje dag istället för som tidigare endast då parlamentet sammanträdde. För britterna var detta en stor förändring och en stor seger. 
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.