Bakåt istället för framåt!

 

I dag ska jag på företagsbesök på hemmaplan i Lycksele. Det är en av fördelarna med att vara riksdagsledamot att man får möjlighet att besöka intressanta företag och organisationer. På eftermiddagen är det inbokat en intervju med tidningen Västerbottningen.
Efter det känns det bra att få några dagars påsklov så att jag hinner läsa igenom lite av de dokument jag fått. Jag läste i går att vårt ordförandeland i EU, Ungern precis röstat igenom nya lagar som bland annat innebär ett nej till abort och att religionen ska ta en mer aktiv roll i samhället. Jag tycker det känns som att gå bakåt i utvecklingen istället för framåt.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.