Kvinnors betydelse!

 

Min debatt i går blev väldigt spännande och intressant. Ämnet var förutbestämt till solidaritet och demokrati på ett internationellt plan men sedan var det fritt fram att fylla ämnet med vad man själv tycker är intressanta frågor. Jag hade valt att debattera mina specialfrågor i utrikesutskottet nämligen kvinnors möjligheter och rättigheter i världen och även barns rättigheter. Sverige har ett stort ansvar i dessa frågor eftersom vi är stora biståndsgivare och vår biståndsminister Gunilla Carlsson har valt att fokusera delar av biståndet på kvinnor eftersom det har stor betydelse för utvecklig i många länder.     

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.