Debatt om utmaningar i Norden!

 

I dag har jag debatt om ett betänkande om Norden. Ett betänkande som lyfter upp vikten av ett utökat samarbete och även av  ännu fler gemensamma regler för att lyfta bort de hinder som finns i dag. Behovet av samarbete är tydligt inom många områden och jag lyfter i min debatt  fram behovet av ett stort samarbete inom rättsliga frågor samt ett betydligt större samarbete när det gäller den stora välfärdsutmaning vi står inför. Vi blir äldre och äldre men samtidigt allt mer friska. Vi ställer krav på ett aktiv åldrande och med den utveckling som finns på arbetsmarknaden kommer det att innebära stora utmaningar.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.