Intressant möte i Estland

I måndags var jag på besök i Estlands huvudstad Tallin och träffade Estlands finansminster, parlamentets utrikesutskott och en rad andra parlamentariker. Anledningen till detta var att uppmärksamma de Baltiska ländernas 20 åriga frihet från Ryssland. Estland är det baltiska land som står Sverige närmast och det var väldigt tydligt i alla våra diskussioner. Estalnd har en välskött ekonomi och är ett land som arbetar hårt med sociala förändringar och upprustning. Många av våra möten med de estniska parlamentarikerna handlade om ett ev. Svenskt medlemskap i NATO och det var intressant att höra deras syn på frågan.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.