Vi behöver en stark opposition!

 

Det är turbulent inom det största oppositionspartiet (S) just nu. Ett stort problem är att man måste ha en politik som är framåtsyftande Om vi ser tillbaka så har det socialdemokratiska partiet gjort mycket positivt för vårt land men vi kan inte driva politik på det som varit utan måste se framåt. Det ska bli intressant att följa processen med att välja ny partiledare  och jag tror det är viktigt att det inte blir en långdragen process. Vi behöver en stark opposition

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Kickan

    Kan det inte vara bra med en långdragen process, så att det blir ordentligt gjort? Kan det inte vara idé för (S) att backa ett tag, inse att de inte kan rulla på i gamla hjulspår, utan istället ta sig en ordentlig funderare över vilken riktning de ska ta, och sedan välja partiledare utifrån det, med en öppen, demokratisk process? Helt enkelt låta det ta den tid det tar, och tänka mer långsiktigt!

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Kickan (2012-01-23 21:36)
    Man har inom (S) prövat båda strategierna att ha en långsam och snabb process. Det som har varit bristande är öppenheten i de båda senaste processerna. Jag tycker man ska tillsätta en partiledare som har förtroende hos väljarna och sedna börja fokusera på att prata politik och utveckla den politik man har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.