Industrihus i inlandet!

 

I tisdags var jag med på ett seminarium som Lycksele anordnat på Gran hotell. Seminariet handlade om problemet med att tillhandahålla Industrilokaler och företagslokaler i inlandskommuner. Det finns många rapporter skrivna på ämnet och det har till och med antagits en lag 2009 som ska göra det enklare för kommuner att bygga lokaler för att hyra ut till företag. Trots att lagen är från 2009 är den inte uppdaterad och den beskriver en tid som ligger långt tillbaka. Det var en enig skara på seminariet som ansåg att vi måste se över de lagar och regler som finns för att de ska vara anpassade till hur verkligheten ser ut.
 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.