Att lyssna en del av politiken!

 

Jag har varit i Baku, Azerbadjan i helgen. Där har jag pratat både på en kvinnokonferens och en ungdomskonferens. Det var en otroligt intressant upplevelse och det blev bra diskussioner kring alla de ämnen jag tog upp. Azerbadjan har upplevt ett krig för 20 år sedan och många av de kvinnor som var med på konferensen hade anhöriga som blivit dödade och en kvinna hade förlorat hela sin familj. Det var så intressant att höra alla dessa engagerade kvinnor berätta om sina upplevelser, om sitt engagemang inom politiken och det var spännande att se de likheter men även alla olikheter vi har att arbeta med.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.