Bra beslut av fullmäktige !

 

I går var det kommunfullmäktige i Lycksele. Ett av de ärenden som skulle upp till beslut var om Lycksele kommun skulle införa Lagen om valfrihet (LOV) eller inte. Kommunstyrelsen hade yrkat avslag på förslaget och det var den samlade majoritetens uppfattning. Det blev en bra debatt i frågan och här blev de ideologiska skillnaderna väldigt tydliga. Debatten slutade med att vi i Alliansen yrkade på återremiss för att få möjlighet att granska den rapport som regeringen beställt från Statskontoret. I den rapporten ska Statskontoret titta på hur effektiviteten och ekonomin ser ut i de kommuner som redan infört LOV. Ett bra beslut av fullmäktige i går.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Krister. G.

    Var på fullmäktige och lyssnade. Om alla ledarmöter hade samma klara och tydliga röst som du vid talarstolen skulle debatter bli intressanta.

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Signe (2012-02-21 21:03)
    Att göra uppföljning av de beslut som fattas är väldigt betydelsefullt för att kunna förbättra och förändra. Det är lika viktigt för verksamheter att ha regelbunden uppföljning av det man gör. Det är bra att detta presenteras så att vi alla som är intresserade kan ta del av det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.