Ett nytt veto från Ryssland?

 

Rapporteringarna från Syrien fortsätter och de fruktansvärda krigshandlingarna som sker ökar och civilbefolkningen lider stor nöd. Just nu pågår striderna som värst i staden Aleppo och alla människor som kan flyr undan striderna. Den 1 augusti tar Frankrike över ordförandeskapet i FN:s säkerhetsråd och kommer då att kalla till ett akut ministermöte om Syrien. Frankrikes utrikesminister säger att detta inte är ett internt problem i Syrien utan omvärlden måste ta ansvar. Om Ryssland kommer att lägga in sitt veto igen för att förhindra en gemensam aktion i Syrien återstår att se.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Nisse

    Tyvärr har de senaste dagarna visat att denna konflikt inte står mellan goda och onda! Jag tycker att det är bra att främst Ryssland och Kina håller emot västländernas strävan efter vapensupport till rebellerna. Det är okänt hur de vill se ett framtida Syrien,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.