(S)tängda dörrar till förändring i Lycksele!

 

Lycksele kommun ska under hösten ta beslut om de ska införa LOV (lagen om valfrihet) eller inte. Svaret är på förhand rätt givet eftersom den sittande majoriteten har lovat sina väljare att inte privatisera kommunens verksamhet. Det är en tydlig markering att förändring inte är bra och att man som kommun inte ens vill titta över andra möjligheter. Jag ställer mig frågande till att på förhand stänga dörrar utan att vilja se möjligheter till förändring. Kommunens ekonomi har utmaningar att klara sig inom givna ramar och då ställer jag mig frågande hur man kan säga nej till att se sig om efter andra möjligheter och våga ta steget och utreda möjligheterna och räkna på vad en valfrihet inom Lycksele kommun skulle innebära.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.