Förenklingar behövs!

 

I går hade vi kommunfullmäktige i Lycksele. Mycket var bara okontroversiella beslutsärenden. På förmiddagen fick vi information från kommunens bolag och Lycksele Industrihus hade en lång presentation och delade dessutom ut en jubileumsskrift med anledning av att Industrihusbolaget firar 50 år i år. Det finns ett regelverk som handlar om en kommuns möjlighet att bygga och hyra ut industrilokaler och det är inte riktigt anpassat till den verklighet vi lever i. Jag har lyft frågan tidigare och nu kommer jag dessutom att lägga en motion om en regelförändring och dessutom vara medskrivare i ytterliggare en motion på samma tema att förenkla för näringslivsetableringar i glesbygd. Detta är en viktigt fråga för vår region.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.