(S) vill inte att Lyckseleborna ska få välja!

 

Lycksele kommun skiljer sig inte från någon annan kommun i frågan om att man är beroende av ett livskraftigt näringsliv för att kunna driva kommunens välfärd på ett utvecklande sätt. Den styrande majoriteten i Lycksele hävdar med en dåres envishet att kommunen själva är de som ska driva kommunalverksamhet. Det finns ingen annan som kan göra detta på ett kvalitetssäkrat eller effektivare sätt. Hur kan man påstå det? Om man driver en monopol verksamhet i kommunen, hur kan man utvärdera denna och påstå att kommunen gör det på bästa sätt? Jag tycker verksamhet måste kunna  utvärderas och då utifrån ett kvalitetsperspektiv.  Varför vill inte Lycksele kommuns styrande majoritet låta medborgarna göra egna val?   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.