Anpassade regler för Industrihus

 

Alliansregeringen har lagt fram en budget och den bygger till stora delar på att vi har ett näringsliv som kan bära vår välfärdsutveckling. Regeringen satsar på olika åtgärder för att stimulera ökat företagsamhet och det är betydelsefullt. Jag har vid flera tillfällen lyft frågan om kommuners möjlighet att hyra ut lokaler till företag och näringsidkare. Reglerna kring denna fråga är inte anpassade till hur verkligheten ser ut i dag och måste därför anpassas och förändras.  I år har jag lagt en motion som handlar om behovet av denna regelförenkling och ser fram emot behandlingen av denna.
 
 Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.