Inbördeskrig!

 

Syrien ett land i total kaos. Det är inbördeskrig i landet och det kan vara svårt att förstå vem som krigar mot vem. Den mänskliga tragedin är stor och män, kvinnor och barn dör i stort antal varje dag. FN:s säkerhetsråd försöker förstärka sanktionerna mot landet men problemet är att Ryssland är så stark i sitt veto mot alla sanktioner. Sverige är ett av de länder som ger störst humanitärt bistånd till Syrien och det är svårt att komma in i landet. Biståndet kanaliseras genom organisationer som verkar utanför landets gränser för att hjälpa den flyende befolkningen från Syrien. Det är viktigt att omvärlden inte ger upp sitt arbete för att främja fred i landet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.