En energikick i Storuman !

Jag besökte Storuman igår. Det var en riktig energi kick att träffa så många positiva människor. Det började med gränsöverskridande Skidgymnasiet som har ett starkt samarbete och som vill utveckla detta ännu mer. Att efter det träffa Peter Berggren och Sara Lirell Stenman på Storumans sjukstuga och höra deras utvecklingsplaner och den forskning som de driver gjorde att jag bara blev ännu mer inspirerad . Primärvården i inlandet har en unik kunskap när det gäller att vårda och behandla äldre personer och det är en kunskap som är intressant för stora delar av världen och kan exporteras. Efter det träffade jag Luspengymnasiet som har startat upp flera nya spännande utbildningar och det har sina utmaningar. Att sedan träffa en sann entreprenör i Bogge Bolstedt var en bra avslutning på besöken i Storuman. Kvällen avslutades med att träffa både den moderata gruppen och hela alliansen i Storuman. Vilken heldag i Storuman.

Elisabeth Björnsdotter Rahm(M)

En kommentar

  1. Gösta Forsman

    Halloj..:)
    Du missade en jättebra sak också:)
    Den fantastiska musikutbildningen som vi har på Folkhögskolan som bara växer och VÄXER..:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.