Gemensam lagstiftning!

 

Enligt FN organet UNHCR befann sig drygt 42 miljoner människor på flykt i slutet av förra året. Av dessa människor är hälften på flykt i sitt eget land. Det är många människor som i dag lever under svåra förhållanden och det är en utmaning att lösa denna stora problematik. Inom kort kommer EU:s något kontroversiella asyl-och migrationspaket på plats. Varje land kan fortfarande självt bestämma storlek på invandringen. Vad som är det stora i detta nya förslag är att alla länder i EU ska garantera alla som söker asyl samma rättigheter och att de ska få sin ansökan prövad enligt samma mall. Jag tycker detta är en bra utveckling men det återstår att se hur detta kommer att efterlevas i alla våra EU länder
 
 Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. S-O S

    Men alltså, vad egentligen är det du har sagt mer nä en massa ord som inte betyder ett smack.
    Det brukar kallas för ”ordbajseri” i vissa kretsar……o det är just det du har lyckats med i denna blogg….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.