Konsekvenser av vansinnesdåd!

Den senaste i raden av fruktansvärda vansinnesdåd som inträffade i Newton i USA fortsätter att få helt absurda konsekvenser. En tidning i USA har nu publicerat namn och adress på de människor som äger ett vapen. I tidningen lyfter man också fram att det är positivt att äga ett vapen att alla vet vem i sin direkta omgivning som har en vapenlicens. President Obama har annonserat att han har för avsikt att se över de vapenlagar som finns i landet och det är något som måste göras snarast. Den inställning som många i USA har att man har en skyldighet att försvara sig behöver inte betyda att man äger ett vapen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.