Behov av samarbete!

I helgen har jag varit årsmötestalare på vårt systerparti Höyres årsmöte i Norge. Den senaste oppinionsundersökningen i Norge visar ett stort stöd för Höyre och det pekar på ett rekordval i september i år. På årsmötet medverkade även partiledaren Erna Solbergs närmaste man Jan Tore Sanner. Han lyfte fram de viktigaste frågorna som Höyre driver inför valet i höst och det är i princip samma frågor som vi driver i Sverige. Vi har mycket gemensamt med vårt grannland Norge och vi behöver stärka vårt samarbete än mer. Hela det nordiska samarbetet är viktigt eftersom vi tillsammans är en lite del av Europa men vi har ett starkt förtroende på grund av vår stabilitet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.