En dag för kvinnor!

I dag är det den 8 mars vilket innebär att det är den Internationella kvinnodagen. Det är bra att FN har beslutat att uppmärksamma vissa dagar och lyfta fram betydelsen av viktiga frågor. Det är inte bara viktigt att en sån här dag uppmärksammas utan att vi faktiskt funderar vad som har hänt och om vi är på rätt väg i kvinnor och mäns jämställdhet, om hur kvinnor i världen har det. Det finns mycket intressant att uppmärksamma. Jag har skrivit en artikel på Newsmill där jag pekar på allt som vår alliansregering har gjort för att förbättra för kvinnor och det tycker jag är värt att lyfta fram en sån här dag. 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.