Spännande besök i Umeå!

 

 

 

 

 

En dag fylld med intressanta besök i Umeå. Jag och två kollegor besökte Umeå universitet och fick träffa både företrädare för Genusforskning och även entreprenöriellt lärande. Välidgt spännande att höra om en pedagogik i skolan som lyfter fram elevernas kreativitet att utevckla sina egna komptenser. Förmiddagen avslutades med ett besök på brottsoffermyndigheten. En myndighet som är väldigt framåt i sin verksamhet och ständigt utvecklas.

Efter ett besök på Försäkringskassan avslutades dagen med ett dialogmöte tillsammans med några Moderatkvinnor där syftet var att lyfta fram nya kloka idéer inom olika områden. Ett av de stora områdena som var uppe till diskussion var äldrefrågor där det finns stora förbättringsområden.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.