Stor tvekan!

Moderaterna hade länsförbundsstämma i Lycksele i helgen och där blev Anders Ågren enhälligt omvald till förbundsordförande. Det var en stämma innehållande blandande ett antal motioner med tillhörande debatt. I dag är det kommunfullmäktige i Lycksele och den stora frågan som ska debatteras i dag är revisorernas berättelse om kommunens ekonomi. I revisorernas skrivning står det klart att kritiken är stor och det är med stor tvekan som revisorerna ger kommunens nämnder och politiker ansvarsfrihet, Jag ser fram emot den debatt som kommer idag . Kommunen har ett underskott på drygt 40 miljoner och det kommer att krävas öppna ögon för att se åtgärder att komma tillrätta med detta stora underskott.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Tor Eriksson

    Varifrån ska de öppna ögonen plötsligt komma? Sossarna har ju egen majoritet och tydligen både ordförande och vice ordförande i nämnderna, så jag tror att det är viktigt att dom inte får ansvarsfrihet. Då kan saken hamna i ett nytt och mer tvingande läge för att vidta de åtgärder som behövs.

    Tor Eriksson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.