Tydlig Allians mot en stor ovisshet!

 

Nu stänger Vänsterpartiet dörren till en gemensam valplattform 2014 tillsammans med Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Vänsterpartiet kommer att driva frågan om vinster i välfärden vilka de är starkt emot. Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt är tydlig i sin åsikt när han säger att de inte kan lova stöd till en regering med (S) och (MP). I samma andetag säger Sjöstedt att som väljare vet man att när man röstar för Vänsterpartiet så röstar man inte för några borgerliga partier i regeringsställning. Man röstar för en rödgrön regering.  Detta är väldigt intressant, som väljare vet man alltså varken ut eller in. Denna ovisshet ställs emot en tydlig Allians !

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Åsiktsmaskinen

    Menar du den tydliga alliansen där ni drar åt olika håll i skolfrågan?

    Eller menar du den tydliga alliansen som drar åt olika håll vad gäller arbetsrätten?

    Eller menar du den tydliga allians som verkar ha helt olika syn på månggifte?

    Vilken av de tydliga allianserna var det du tänkte på främst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.