Alliansen in i valrörelsen!

I går avslutades en nio dagar lång Nolia vecka. Jag har tillsammans med moderata kollegor kampanjat varje dag och det har varit spännande dagar. Diskussionerna har varit många och det är intressant att lyssna av olika åsikter. Jag och mina Allianskollegor passade på att tjuvstarta valrörelsen 2014 med att göra en gemensam kampanj.Vi har även passat på att lyfta fram den folkomröstning som kommer att gå av stapeln den 8 september som handlar om en mer jämlik sjukvård i hela Västerbotten. Intresset för vår moderat monter på Nolia har varit stort.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. John

    Ni har väl också diskuterat JB-s konkurs med väljarna. Ni har väl också avhandlat arbetslösheten som har ökat från 6% till nästan 9% under eran regeringstid , trots 200 000 nya jobb som ni skapat som ingen har sett , inte ens Lars Calmfors som är professor i nationalekonomi.

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

    Om du tittar på statistiken så kan du se att arbetslösheten var 9,5% i juni 2005 under ett (S) styre. Efter 2006 sjönk siffran markant till strax över 5% 2008. Att Sverige och resten av världen efter det har genomgått en stor finanskris har tyvärr lett till högre antal arbetslösa. Alliansen har skapat ett stort antal nya arbetstillfällen men som vanligt så väljer du att se precis det du vill se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.