Rätt väg att gå!

Alla jobb behövs, det är en betydelsefull plattform att utgå ifrån. Vi kan inte påstå som oppositionen gör i många av sina uttalanden att vissa arbeten är sämre än andra och därför inte är lika betydelsefulla. Jag är glad att regeringen föreslår ytterliggare insatser för att öka möjligheterna att komma in på arbetsmarknaden. Regeringen lyfter fram behovet av att stärka lärlingsutbildningens kvalitet och attraktivitet. Det finns en rad olika vägar att komma in på arbetsmarknaden i dag och lärlingsutbildningar är en av flera bra vägar att gå. Nu satsar regeringen ytterliggare medel för att stärka upp lärlingsanställningarna och ersättningsnivåerna. Det är helt rätt väg att gå!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. lf

  Då du är inne på utbildningens område,vad tycker du om Lundsbergsskolans ständigt återkommande problem med mobbing och andra trakasserier.Varför skall vi ha sådana överklasskolor?
  Om de som har så förmögna föräldrar att de vill placera sina barn i dessa skolor så är det okay om vanliga skattebetalare inte behöver bidra med skattemedel.
  Jag har gått igenom bloggen och ingen moderat har kommenterat detta. ”Talande tystnad”.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag är glad att skolinspektionen kontrollerar skolor där mobbing och trakasserier förekommer. Min fundering är varför inte fler skolor är föremål för översyn och stängning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.