Ökad nöjdhet!

Jag läste en undersökning om nöjdheten inom sjukvård och tandvård i vårt land. Det visar sig att sedan 2006 har nöjdheten bland människorna i vårt land ökat i stadig takt . Den ökade nöjdheten ser vi inom både offentlig och privat sjukvård och det ser likadant ut inom tandvården. Vår Alliansregering har sedan vi tillträdde 2006 tillfört mycket mer resurser till vår välfärd och detta har kunnat göras tack vare att vi har större skatteintäkter än tidigare. Vår välfärd är beroende av att vi är många som betalar skatt för att vi ska fortsätta utveckla vår välfärd i en positiv riktning.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

5 kommentarer

  1. lf

    Ökad nöjdhet säger Björnsdotter.Hon har läst en utredning om detta.Förstår du inte att vi väljare har genomskådat detta.Ibland så tror jag att politiker tar för lätt på väljarna.
    Jag har läst en utredning där medborgarna inte är nöjd med sjukvården.
    Björnsdotter, tror du att väljare är dumma?

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Ja jag har läst utredningen om nöjdheten inom sjukvården och tandvården. Det är en undersökning som spänner generellt över sjukvård och tandvård. Jag vet också att det finns områden som fungerar bättre och sämre.

  2. lf

    Politiker har börjat alltmer hänvisa till utredningar av olika slag.Moderaterna har nog rekord att hänvisa.
    Nästa utredning visar att man inte är nöjd med sjukvården. Ni politiker kan sluta luta er mot utredningar.
    Verkligheten det är bara den som gäller.

  3. John

    Ja en sak kan man konstatera , ni moderater kan förvränga allt . Läste att de stora sjukhusen går på knäna av personalbrist . Men du har väl glömt att du har jobbat inom sjukvården . Vem är nöjd ?

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Svenskt kvalitetsindex har intervjuat 10 000 människor i vårt land i olika åldrar och kan med denna grund presentera dessa nöjdhetssiffror. Det finns givetvis skillnader i verksamheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.