Bloody harvest

I dag har jag tillsammans med några kollegor på Riksdagen annordnat ett seminarium som tar upp en viktig fråga om organstölder i Kina. Det är skrämmande siffor som presenteras och det finns många bevis som visar att myndigheterna i Kina använder politiska och religösa fångar som levande donatorer av organ. Dessa organ säljs sedan vidare för dyra pengar. En av de medverkande föreläsarna berättade om en polis som startade upp ett forskningscenter för organtransplantationer som utförde forskning kring läkemedel för att förbättra processen för organtransplantationer på människor. Flera tusen organtransplantationer genomfördes på detta center på människor utan att de fått bedövning . Det var en skrämmande presentation av fakta som inte lämnade någon oberörd.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

5 kommentarer

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det är svårt att få tydliga uppgifter från ett land som Kina. Jag har träffat flera personer som själva vittnar om vad de blivit utsatta för och jag är medveten om att allt måste kritiskt granskas. Det är dock skrämmande all den information som ändå läcker ut från olika oberoende medier. Det är bevisat att Kina tar organ från dödsdömda fångar och att detta sker under inhumana former. Australien har slutat ta emot läkare från Kina som vill utbilda sig till transplantationskirurger. Det finns många olika skrämmande fakta som vi inte kan blunda inför.

 1. Andrea

  Till Fredrik:
  Det har tagits fram ett flertal oberoende rapporter som alla bekräftar att organplundring sker på samvetsfångar medan de fortfarande lever. Jag gissar att Puck Engman som skrev artikeln till SvD Brännpunkt inte läst dem.
  Det finns ett flertal ljudinspelningar på samtal med transplantationsläkare i Kina som själva berättar att organen skördas färska och att det är från just levande Falun Gong utövare. Transkriberade och översatta samtal finns i t.ex. rapporten ”Bloody Harvest” av David Matas och David Kilgour.
  Du är välkommen att läsa mer på SHRIC’s hemsida: http://www.shric.org/blog/2013/11/26/organplundring/
  Mvh Andrea, styrelseledamot i SHRIC

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det är därför det är betydelsefullt att vi annordnade ett seminarie i Riksdagen så att vi kan lyfta upp frågan i ljuset och debattera frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.