Debatt om internationellt bistånd!

Gårdagens debatt om vårt internationella bistånd varade drygt 4,5 timma. Det var många olika områden som debatterades och lyftes fram som betydelsefulla områden för vårt bistånd. Det råder stor samsyn bland sju av riksdagens åtta partier. Det är är väldigt tydligt att Sverigedemokraterna som enda parti vill minska biståndet med 30%. Det är en syn som inget annat parti delar och det visar på att den biståndspolitik vi driver är den väg vi ska fortsätta på. Sverigedemokraterna vill också helt ta bort det bistånd som EU ger till Palestina och det är tydligt att alla människor inte är lika betydelsefulla i deras politik.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.