Lång ledighet !

För många innebär årets jul- och nyårshelg en extra lång ledighet. Det är en helg som vissa ser fram emot medan andra funderar hur de ska kunna lösa sin verksamhet. För många inom sjukvården riskerar de många helgdagarna att leda till stora problem med framförallt brist på vårdplatser. Jag läser på nyheterna om de sjukhus och regioner som inte har planerade operationer på flera veckor och som går på låg bemanning under den tiden. Förra julen ställde vinterkräksjukan och influensa till det för många sjukhus och det får vi bara hoppas på att det inte sker i år igen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. John

    Och många inom vården går på knäna pga att det finns inte tillräckligt med folk som arbetar . Vars ska de hitta dom ? Detta trots alla skattemiljoner som vi har fått med Alliansens politik som gett 200 000 nya jobb ??? Men jag får väl önska en trevlig Jul till dig .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.